A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад загальної середньої освіти ”Луцький інституційний ліцей №8 Луцької міської ради”

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас

Майстер - клас  "Арт- терапія з узалежненими та співзалежними особами"  30.11.21р. практичний психолог Наталія  Мартинюк провела знайомство з  психологічними техніками, які націлені на подолання та проживання травматичного досвіду у підлітків та дорослих. Робота психолога з травмою - це завжди про супровід та підтримку. Про альтернативний погляд на ситуацію та про ресурси людини.

15:39 30.11.2021

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого- особлива дата, День Героїв Небесної Сотні!!! 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. 21 лютого на Майдані відбулося прощання із загиблими мітингувальниками, яких в жалобних промовах назвали "Небесною Сотнею", а під час прощання із загиблими лунала пісня "Плине кача...", яка стала українським народним реквіємом. Ці душі- світле воїнство, котре постало, наче з порожнечі. Але насправді воно постало з високих могил нашої древньої землі. Шляхетні воїни давнини переродилися в простих наших сусідів та друзів.... Закликаємо всіх згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови??????????????? Вони згасли як зорі.... Героям Майдану, героям АТО, випускникам школи, які померли за світле майбутнє України, полягли в неоголошеній війні на Сході України.....

18:11 19.02.2021

"Сторінками творчості Лесі Українки"

Здобувачі освіти КЗ ЗСО "Луцький інституційний ліцей 8 Луцької міської ради" взяли активну участь у міському конкурсі "Сторінками творчості Лесі Українки" присвяченому дню народження Лесі Українки.

18:16 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора